Chanel – The Karl Lagerfeld Campaigns

869,00 kr

När Karl Lagerfeld utsågs till rodret för modehuset 1983, satte han sig för att radikalt skaka om och uppdatera dess image ? inte bara genom djärva kollektioner utan också, från 1987 och framåt, genom att själv välja att spela in husets kampanjer, ett drag som saknade motstycke för en modedesigner.

Utarbetad i samarbete med Karl Lagerfeld och House of Chanel, inleds denna definitiva publikation med en essä av Patrick Mauris innan den utforskar själva kampanjerna, organiserade kronologiskt. Ett noggrant kurerat urval av bilder visar upp hundratals spektakulära kläder som bärs av de bästa modemodellerna? och personligheter? av varje era, från In?s de la Fressange, Claudia Schiffer, Kate Moss och Cara Delevingne, till Kirsten Stewart och Lily Rose Depp, fångade på glamorösa platser, från Coco Chanels lägenhet i Paris till Franska Rivieran eller LA.

Presenterad i ett exklusivt, slipcasepaket, Chanel: Karl Lagerfeld-kampanjerna erbjuder en oöverträffad överblick över Chanels hus sett genom ögonen? och objektiv? av Karl Lagerfeld själv.

I lager

Ytterligare information

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Du kanske också gillar …