Livly

Exklusiva barnkläder från Livly

Upptäck Livly, en värld av mjukhet, kvalitet och fantasi hos Etage Inredning. Grundat av den prisbelönta designern och fembarnsmamman Lisa Carrol, har Livly blivit ett globalt erkänt barnklädesmärke, älskat av föräldrar och barn över hela världen.

En Resa Startad av Kärlek

Varje Livly-plagg berättar historien om Lisa Carrols resa – från inspirationen vid Kungliga Dramaten i Stockholm till den passionerade utforskningen av Pima bomullen i Peru. Livly föddes ur behovet att skapa de mjukaste kläderna för Lisas prematura tvillingar, Liv och Lilly, vars känsliga hud krävde extra omsorg.

Unika Kollektioner för Varje Tillfälle

Livly kombinerar mjuka material som Pima bomull, jersey och cashmere med lekfulla print och unika färgkombinationer. Från vardagskläder till festplagg, erbjuder Livly en garderob som låter barnen utforska en värld fylld av komfort och stil. Oavsett om du letar efter den perfekta gåvan eller en speciell outfit, har Livly något för varje tillfälle.

Hållbar Kvalitet och Omsorg för Detaljer

Livly har aldrig kompromissat med kvaliteten eller sin uppmärksamhet på detaljer. Med en vision att skapa drömlika accessoarer och kläder, lovar Livly att alltid leverera kläder som inte bara är vackra utan även skonsamma mot barnens känsliga hud.

Upptäck Livly hos Etage Inredning

Vi på Etage Inredning är stolta över att presentera Livlys förtrollande kollektioner. Från nyfödda till åttaåringar, kan barnen njuta av Livlys signaturkappor, klänningar och cashmere cardigans. Besök våra butiker eller utforska vårt sortiment online för att ta del av denna underbara värld av Livly – där kvalitet, komfort och design möts.

filters